Nume
Parola
Vizualizări: 5190
Lansarea dezbaterilor publice pe marginea Programului Național pentru Dezvoltarea Resurselor Umane în Educație
11 Noiembrie 2015 — CINE: Ministerul Educației cu sprijinul Misiunii Uniunii Europene de Consiliere în Politici Publice (EUHLPAM)

CE: Lansarea dezbaterilor publice pe marginea Programului Național pentru Dezvoltarea Resurselor Umane în Educație

UNDE: Chișinău, Centrul de conferințe Summit Events (str.Tighina, 49/3)

CÂND: Joi, 12 noiembrie 2015, 09:30

IMPORTANT: Programul Național pentru Dezvoltarea Resurselor Umane în Educație este una dintre reformele esențiale ale sectorului, care ar putea avea impact crucial asupra întregului proces de reformare. Acesta vizează nevoile pedagogilor din cadrul instituțiilor de învățământ general cu scopul de a îmbunătăți calitatea educației. Acesta se referă atât la formare inițială, cât și continuă, precum și politicile pentru a spori atractivitatea profesiei de pedagog.

La dezbaterile publice privind Programul de Dezvoltare a Resurselor Umane în Educație vor fi prezenți conducerea Ministerului Educației, autorii Programului, studenți ai facultăților de pedagogie, pedagogi, reprezentanți ai sindicatelor pedagogice, ai Inspectoratului Școlar Național, Agenției de Asigurare a Calității, autorităților publice, sectorului neguvernamental.

Notă: Jurnaliștii vor avea ocazia să realizeze interviuri cu participanții la dezbateri între orele 15 – 15:30.

Agenda evenimentului de lansare este anexată.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să o contactați pe Iana Pustovaia, expertă comunicare EUHLPAM, tel.: +373 691 48 333, iana.pustovaia@euhlpam.org .