Înfrângere dramatică pentru Zimbru Chişinău în etapa a XIV-a din Divizia Naţională, pe teren propriu, scor 0-1, cu Speranţa Nisporeni, cu un gol primit în ultimul minut de joc. Atacantul francez al alb-albaştrilor, Jessy Reindorf, a înscris golul victoriei oaspeţilor.

Galben-verzii rămân pe locul doi în clasament, având cu un punct mai puţin decât Sheriff, dar cu două mai multe decât rivalii de la Dacia, care este pe locul trei, care vor juca duminică.

Zaria - Saxan, 2-1

Meci dramatic la Bălţi! Zaria a repurtat o victorie în ultimele secunde în partida cu Saxan, cu scorul de 2-1. După acest rezultat, trupa din nordul Moldovei a urcat pe poziţia a patra în clasament şi atacă calificarea în cupele europene.

Partida nu a început bine pentru formaţia pregătită de Victor Dogadailo, coţofenele deschizând scoruş în minutul 21 prin Truhanov, acesta transformând în gol o pasă a lui Taskin.

Omul meciului pentru bălţeni a fost Andrei Iakovlev. Mijlocaşul ucrainean a adus egalarea în minutul 67 , înscriind cu un şut puternic din interiorul careului.

Acelaşi Iakovlev a punctat decisiv în timpul suplimentar acordat de arbitru, spre delirul publicului din Bălţi.

După acest eşec, Saxan rămâne lanterna roşie a campionatului, gruparea din Ceadâr Lunga nerepurtând vreo victorie în campionat până acum.

Dinamo-Auto - Petrocub-Hânceşti, 2-0

Dinamo-Auto trece prin cel mai bun sezon al său în Divizia Naţională. Luptându-se de regulă pentru evitarea retrogradării, automobiliştii tind să se califice în cupele europene.

În ultima partidă jucată,  elevii lui Nicolae Mandrîcenco au trecut la Ternovca de Petrocub, scor 2-0.

Dinamoviştii au deschis scorul în minutul 30 graţie lui Cemârtan, care a reluat balonul în plasă cu capul în urma unei execuţii de la colţul terenului.

Acesta a fost al patrulea gol înscris de atacant actuala ediţie de campionat.

Bugneac a stabilit scorul final în minutul 62, învingându-l pe Buga cu un şut puternic din interiorul careului.

În urma acestei victorii, Dinamo-Auto împarte locul 4 şi 5 în clasament cu Zaria Bălţi.

În etapa ce urmează, Dinamo-Auto va juca în deplasare cu Speranţa, iar Petrocub îşi va măsura forţele cu Zaria.