17:09:03 28.03.2024
Stiri

Un taximetrist din Chișinău - lovit, jefuit și închis în portbagajul mașinii

Social 06.11.2015 10:17 Vizualizări2699 Autor: Galina Munteanu


Un taximetrist din Chișinău - lovit, jefuit și închis în portbagajul mașinii

Doi tineri de 19 și, respectiv, 24 de ani din raionul Hâncești au fost retinuți de poliție, fiind suspectați că au jefuit un taximetrist.

Incidentul a avut loc pe data 3 noiembrie curent, în jurul orei 00.10. Fiind în stare de ebrietate, indivizii au comandat un taxi din Chișinău ca să-i ducă până în satul Pojăreni, raionul Ialoveni.

Când au ajuns la intersecția șos. Hâncești cu drumul de la intrare în satul Pojăreni, tânărul care se afla pe bancheta din față l-a lovit brusc pe șofer în regiunea capului. Ulterior, aceștia l-au scos din automobil și l-au bătut, după care l-au urcat în portbagaj.

Mai mult, aceștia l-au deposedat pe taximetrist de geanta în care avea două telefoane mobile și 400 de lei, după care s-au urcat la volanul autovehiculului, deși nu aveau permise de conducere și și-au continuat deplasarea.

La o stație PECO, unul dintre tineri a părăsit automobilul, iar celălalt a fost stopat de polițiști pentru deplasare neregulamentară. În timpul verificărilor, forțele de ordine l-au depistat pe taximetrist în portbagajul mașinii. Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 43 de ani din municipiul Chișinău.

Ambii suspecți au fost reținuți pentru 72 de ore.

Dacă li se va demonstra vinovăția pentru tâlhărie și conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate, cei doi riscă până la zece ani de închisoare și o amendă de până la zece mii de lei, iar pentru că au condus în lipsa permisului de conducere – o amendă de până la două mii de lei.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md