De luni până joi, telespectatorii au posibilitatea să câştige zilnic 10 mii de lei. În cea de-a patra săptămână a concursului, patru familii au fost recompensate din plin pentru fidelitatea şi insistenţa de care au dat dovadă. 

O telespectatoare din satul Călugăr, raionul Făleşti, a fost încrezătoare din prima clipă că va câştiga. Lilia Muntean este profesoară de istorie şi a venit după premiul generos împreună cu fiul ei Ştefan. Ziua de marţi a devenit una specială pentru familia Leahu din Băcioi. Luni întregi de insistenţă şi aşteptare au fost răsplătite cu... 10.000 lei. Cei doi soţi spun că acesta este un cadou al sorţii pentru ziua când vor marca cinci ani de căsnicie.

Dorinţa mare de a se vedea câştigători a devenit una împlinită şi în cazul familiei Florea, din Şipoteni, Hânceşti. Victorie din prima încercare! De asta a avut parte farmacista Cristina Oprea din Chişinău.

Pentru a participa la concurs, prindeţi parola zilei şi expediaţi-o printr-un sms la numerele scurte 5055 sau 5050. Mesajele sunt valabile doar în reţeaua Orange.