Trimite e-mail | Printeaza
Politic
20.10.2015

Deputați din Parlamentul Republicii Moldova participă la o serie de reuniuni internaționale

Deputații Zinaida Greceanîi, Vladimir Țurcan și Andrei Neguța reprezintă Parlamentul Republicii Moldova la o serie de reuniuni internaționale, ce au loc în perioada 17-30 octombrie curent.

La Geneva, Confederația Elvețiană, în perioada 17-22 octombrie 2015 se desfășoară cea de-a 133-a Adunare a Uniunii Interparlamentare. La ședință participă deputatul Zinaida Greceanîi, membrul Comisiei economie, buget și finanțe.

În perioada 18-20 octombrie curent, la Tirana, Republica Albania, are loc cea de-a 45-a Reuniune a Comisiei cultură, educație și afaceri sociale a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră. Parlamentul Republicii Moldova este reprezentat de Vladimir Țurcan, Președintele Comisiei drepturile omului și relații interetnice, membrul Comisiei cultură, educație și afaceri sociale a APCEMN.

Deputatul Andrei Neguța, membrul Comisiei politică externă și integrare europeană, va participa la ședința Comisiei cultură, diversitate și patrimoniu a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. Reuniunea va avea loc la Limassol, Republica Cipru, în perioada 23-30 octombrie, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus