23:37:24 16.04.2024
Stiri

Antreprenorul care obține MII de dolari din vânzarea FRUNZELOR

Știri 15.10.2015 19:33 Vizualizări1367 Autor: Ziarul National
Antreprenorul care obține MII de dolari din vânzarea FRUNZELOR gandul.info


Antreprenorul Kyle Waring din Boston, celebru pentru „efortul” său de a vinde zăpadă în zonele calde ale globului, are o nouă afacere, „Ship Foliage”, scrie gandul.info. Prin intermediul site-ului său, acesta vinde frunze uscate în toată America.

„Analizez fiecare frunză pentru a mă asigura că nu are găuri şi nu a fost afectată de insecte”, a declarat Waring pentru „The Guardian”.

„Mă asigur că nuanţa frunzei este puternică şi reprezintă spiritul toamnei”, a mai spus acesta. Antreprenorul susţine că foloseşte doar 10 din 100 de frunze pe care le adună alături de soţia sa.

Frunzele adunate sunt supuse unui proces de conservare care durează o săptămână. Acestea sunt introduse într-o soluţie de glicerină şi apă timp de trei zile şi apoi uscate, timp de alte trei-patru zile.

„Procedeul contribuie la îmbunătăţirea contrastului şi la conservarea frunzelor, timp de un an. Fiecare pachet de 20 de dolari cuprinde trei frunze: una roşie, una galbenă şi alta verde. Produsul este însoţit de un mesaj scris de mână, care poate fi personalizat la alegere.

Antreprenorul a primit deja 135 de comenzi în doar două zile. Multe comenzi vin din California, Florida şi Carolina de Sud, dar şi din New York. „Cred că mulţi sunt atraşi de procesul de conservare. Nu cred că ar sta altcineva să facă aşa ceva...”, a declarat Kyle Waring.

Antreprenorul este cunoscut pentru afacerile sale excentrice. Primul său „business” a fost un „generator de nume de gangsteri”, la vârsta de 16 ani. Ulterior, Waring a deschis o companie de tricouri, un site de umor şi un magazin virtual pentru dezvoltatorii de jocuri. La vârsta de 27 de ani, a decis că ar fi mai potrivit să vândă zăpadă şi frunze.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md