Renato Usatâi nu are somn! Noaptea l-a vizitat pe Timofti la Condriţa, iar dimineaţa a blocat bul. Ştefan cel Mare

Liderul partidului Nostru Renato Usatâi şi susţinătorii săi au blocat în primele ore ale dimineții circulația pe bulevardul Ștefan cel Mare. Protestatarii solicită demisia președintelui Nicolae Timofti.

Aceştia au venit cu sute de maşini pe care le-au parcat pe bulevardul Ştefan cel Mare, în perimetrul străzilor Bănulescu Bodoni și Serghei Lazo. Zona a fost încercuită de poliţie, iar traficul rutier a fost redirecţionat.

Acţiunea de blocare a bulevardului Ştefan cel Mare survine după ce noaptea, Renato Usatâi a vizitat reşedinţa de la Condriţa a preşedintelui Nicole Timofti. „Mă aflu în faţa reşedinţei preşedintelui Timofti. Viitoarea mea reşedinţă. Vreau să văd cum îl păzesc pe bătrânel. Dle Timofti, v[ păzesc cam slăbuţ”, a menţionat Usatâi într-o postare video de pe pagina sa de facebook.

//

Я в Кондрице. Тимофти спит хорошо. Президентом ему спать осталось недолго.

Posted by Renato Usatii on 11 Octombrie 2015

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.