10:29:11 28.03.2024
Stiri

ATENȚIE! Bd. Ștefan cel Mare, BLOCAT de activiștii lui Renato Usatîi. Zeci de polițiști sunt la fața locului

Politică 12.10.2015 08:02 Vizualizări2340 Autor: Ziarul National
ATENȚIE! Bd. Ștefan cel Mare, BLOCAT de activiștii lui Renato Usatîi. Zeci de polițiști sunt la fața locului Facebook // Alexandru Tonu


Protestatarii din corturile instalate de controverstatul Renato Usatîi în fața Parlamentului și-au adus mașinile și au blocat principala arteră a capitalei în această dimineață.

Sutele de automobile au fost parcate pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în preajma Parlamentului, în perimetrul străzilor G. Bănulescu-Bodoni și Serghei Lazo.

Zeci de polițiști au încercuit zona, iar transportul este redirecționat pe alte străzi.

Bulevardul Ștefan cel Mare e blocat. Toată Moldova așteaptă demisia lui Timofti!!!”, a scris Usatîi acum patru ore pe Facebook. Anterior, acesta a mai scris că Nicolae Timofti doarme la Condrița, dar că „nu i-a mai rămas mult de dormit acolo”.



Renato Usatîi a organizat în această dimineață o conferință de presă în care a recunoscut că nu a solicitat de la autoritățile capitalei autorizațiile de rigoare necesare unei asemenea acțiuni și a anunțat că această săptămână „va fi plină de surprize”.

Primarul de Bălți a lăudat autorii provocării de la sediul PLDM, afirmând că aceștia sunt „creativi și aduc bucurie oamenilor”, și s-a confesat că acest eveniment i-a plăcut cel mai mult.

Usatîi a mai spus că joi, când urmează să se desfășoare ședința Parlamentului, va fi „zi istorică”, când probabil „se va împlini visul nostru” - cel de a demite actuala guvernare.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md