Nume
Parola
Vizualizări: 3686
O nouă convocare a grupului regional de lucru în vederea susținerii sectorului privat din regiunea sud
Cimişlia, 25 Martie 2015 — Ședința ordinară nr. 4 al grupului regional de lucru (GRL), privind acordarea suportului sectorului privat.
În cadrul proiectului Modernizarea Serviciilor Publice Locale, Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor în cooperare cu Agenția de Dezvoltare Regională Sud (ADR Sud) și Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), implementează sub-componenta "Acordarea suportului complementar sectorului privat", care are drept scop susținerea reprezentanților sectorului privat.
În acest context, astăzi, 25 martie 2015, a avut loc a patra ședință a grupului regional de lucru (GRL), unde au participat reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie Chișinău, specialiști ADR Sud, consultanți GIZ și un expert internațional.
În cadrul ședinței membrii GRL au prezentat activitățile întreprinse pe parcursul trimestrului I al anului 2015 în cadrul componentei ”Acordarea suportului complementar sectorului privat”, constatîndu-se că toate activitățile planificate pentru această perioadă au fost realizate cu succes. De asemenea a fost prezentat și aprobat planul de acțiuni pentru trimestrul II, 2015 care include organizarea unui modul de instruire și a unei mese rotunde regionale pentru dezvoltarea capacităților reprezentanților din sectorul privat. Totodată, membrii GRL au determinat conceptul şi tematica seminarelor viitoare, care vor contribui la fortificarea capacităților în domeniul achizițiilor publice a reprezentanților sectorului privat din regiunea sud .
Reiterăm - aceste activități au loc cu sprijinul financiar al Uniunii Europene.