Copiii care învaţă în capitală trebuie să se trezească mai devreme întrucât altfel întârzie la ore, iar cel mai greu le este persoanelor în etate.

Administratorul rutei spune că această hotărâre a fost luată în urma unei dispoziţii emisă de Agenţia Naţională Transport Auto.

Totodată, primarul susţine că totul a pornit după ce s-a adresat la Agenţia Naţională Transport Auto, pentru că firma de transport îşi încălca obligaţiile. Ieri, însă, a fost informat de locuitorii satului că microbuzul şi-a schimbat itinerarul. El spune că nu a fost anunţat nici de administratorul firmei de transport, nici de Agenţia Naţională Transport Auto despre această modificare.

De partea cealaltă, administratorul firmei de transport spune că vinovat de această situaţie este primarul localităţii, care s-a adresat la Agenţie fără motive întemeiate.

Potrivit reprezentanţilor de la Ministerul Transporturilor şi a Infrastructurii Drumurilor, în următoarele zile cursa va fi suplinită, iar noile mijloace de transport vor circula din sat.

În prezent, pe linia 157 activează 15 microbuze, care circulă în oraşele Sângera, Codru şi în capitală.