Oamenii spun că trupul neînsufleţit a fost lăsat să se descompună şi că a ajuns într-o stare avansată de putrefacţie. În replică, medicul legist dă vina pe lipsa de timp, dar şi de frigidere. Acesta era cât pe ce să refuze să mai facă necropsia, după ce ar fi fost agresat de rude. Incidentul va fi cercetat de poliţia din Orhei.

Cadavrul femeii în vârstă de 57 de ani ar fi fost descoperit peste două zile de la moartea ei, de către un vecin. Acesta a anunţat rudele, care, la rândul lor, au dus corpul neînsufleţit la morgă, pentru a fi pregătit de înmormântare. Peste două zile, când au venit să-l ia, au descoperit că autopsia încă nu a fost făcută. Medicul legist spune că sâmbătă, când a fost adus cadavrul, nu a reuşit să-l examineze până la sfârşitul orelor de muncă, iar duminică a avut zi liberă. Totodată, starea de putrefacţie a avansat pentru că morga nu are frigidere.

Până la urmă, medicul a efectuat, totuşi, autopsia. Între timp rudele şi consătenii bătrânei au aşteptat ore în şir să o petreacă pe ultimul drum.

Incidentul va fi examinat de poliţia raionului Orhei. Medicul legist le-a declarat oamenilor legii că ar fi fost agresat de fiul decedatei. Ultimul, l-a rândul său, a depus o plângere împotriva medicului.