Grupurile de protestatari din mai multe sectoare ale capitalei şi-au dat întâlnire la intersecţia bulevardului Ştefan cel Mare şi Sfânt cu strada Puşkin.

De aici, coloana a mărşăluit spre sediul Parlamentului, nu înainte de a fi huiduită însă de oamenii care de trei săptămâni protestează în Piaţa Marii Adunări Naţionale şi tot de atunci dorm în corturi.

Şi mulţi dintre trecătorii care s-au întâlnit cu protestatarii în drumul lor spre Parlament s-au arătat nemulţumiţi de acţiunea de protest organizată de PSRM şi formaţiunea "Partidul Nostru".

Ajunşi în faţa Parlamentului, manifestanţii au cerut demisia guvernării şi un trai decent.

Deşi unii protestatari au făcut drum lung până la Chişinău, mulţi dintre ei erau confuzi în legătură cu protestul la care participă.

Rugat să comenteze afirmaţiile unor protestatari potrivit cărora ar fi fost aduşi în mod organizat la protest, iar unii chiar ar fi fost plătiţi, deputatul socialist Vlad Bătrîncea a refuzat să facă acest lucru. În schimb, vicepreşedintele "Partidului Nostru", Elena Panuş, a declarat pentru Jurnal TV că aceşti oameni ar fi fost pregătiţi de cineva pentru a denigra imaginea manifestaţiei.

La protestul de astăzi şi-a făcut apariţia şi deputatul PSRM, Zinaida Greceanîi, care a venit la manifestaţie cu maşina Parlamentului. Din imaginile surprinse de Curaj TV se vede cum Greceanîi coboară din automobilul de serviciu pentru a li se alătura manifestanţilor. Ulterior, ea nu a răspuns la telefon pentru a-şi comenta gestul.