Astfel, astăzi vor avea loc acţiuni de protest în mai multe raioane ale ţării: Cimişlia, Făleşti, Criuleni, Călăraşi, Ungheni, dar şi la Bălţi.

La acţiunile de protest vor participa membri ai Consiliului Marii Adunări Naţionale şi lideri ai Platformei Civice Demnitate şi Adevăr.

Astfel, la Călăraşi, la ora 9:30, oamenii se întrunesc în centrul oraşului, iar la Cimişlia, la ora 11.00, în preajma Consiliului Raional.
 
La aceeaşi oră, acţiuni de protest vor avea loc şi la Făleşti şi Ungheni, tot în preajma Consiliului raional.

La Criuleni, acţiunea de protest se va desfăşura la ora 12.00 lângă Consiliul raional, iar la Bălţi, manifestaţia va avea loc în faţa Primăriei, la ora 13.00.
 
Acţiunile de protest vor continua şi săptămâna viitoare. Marţi, 29 septembrie, un protest va fi organizat la Nisporeni, începând cu ora 17.00, lângă Consiliul Raional.
 
Pe 1 octombrie, acţiuni similare vor avea loc în centrul satului Cărpineni, la ora 10.00, dar şi în Piaţa raională din Şoldăneşti.
 
Locuitorii din Ialoveni se vor aduna la ora 17.00, lângă Consiliul Raional, iar protestatarii din Rezina se vor întâlni pe 3 octombrie, la ora 11.00, lângă Consiliul Raional.