(VIDEO) Barcelona învinge Las Palmas, dar Messi se accidentează grav

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Barcelona și-a revenit după șocul de pe Balaidos, când a pierdut cu 1-4 în fața Celtei Vigo, iar acum a învins-o pe nou-promovata Las Palmas, scor 2-1.

Camp Nou a amuțit însă după doar 9 minute, când Leo Messi s-a accidentat la genunchiul stang. Argentinianul ar putea rata El Clasico de peste două luni, el urmând să lipsească, la prima vedere, între 6 și 8 săptămâni.

Luis Suarez a deschis scorul din centrarea lui Sergi Roberto, în minutul 25. Apoi, Las Palmas putea egala la șutul lui Jonathan Viera, respins de ter Stegen.

Suarez a făcut dubla din pasa înlocuitorului lui Messi, Munir. La 0-2, Paco Herrera l-a introdus pe fostul jucător al CFR-ului, Emmanuel Culio. Ter Stegen a respins și șutul lui Sergio Araujo, înainte ca Barcelona să rateze al 3-lea penalty în acest sezon. Neymar a trimis peste poartă de la punctul cu var, iar catalanii au ratat șansa să se desprindă decisiv.

Mascherano a fost aproape de primul gol în tricoul Barcelonei, dar Javi Varas a respins în corner. Tot Mascherano i-a readus pe oaspeți în meci. A pierdut o minge în propria jumătate și Jonathan Viera l-a învins pe Ter Stegen cu ajutorul lui Pique.

Până la final, Las Palmas n-a mai avut însă alte șanse de a scoate o remiză pe Camp Nou, iar Barcelona se impune cu emoții, scor 2-1.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...