Un tânăr și mama sa au fost reținuți pentru cultivarea și posesia a aproape 6 kg de marijuana

Un tânăr de 31 de ani și mama sa, din localitatea Naslavcea, Ocnița, sunt cercetați penal de poliție pentru cultivarea ilegală a cânepii în proporții deosebit de mari.

La domiciliul bărbatului au fost descoperite 65 plante de cânepă îngrijite de mama sa și mai multe sacoșe cu masă vegetală uscată și mărunțită. Cantitatea de marijuană uscată depistată constituie 5,8 kg.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, iar mama acestuia a fost arestată pe un termen de 15 zile. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă pedeapsa cu închisoarea de la 1 la 6 ani.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Student, jurnalist. Mai multe detalii la nicu.md.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.