15:03:06 29.03.2024
Stiri

Caz înspăimântător la Cantemir: O femeie și-a OMORÂT concubinul și l-a îngropat în ogradă acum ȘAPTE ani

Social 14.09.2015 11:33 Vizualizări1550 Autor: Victoria Bortă
Caz înspăimântător la Cantemir: O femeie și-a OMORÂT concubinul și l-a îngropat în ogradă acum ȘAPTE ani igp.gov.md


Rămășițele unui bărbat, anunțat dispărut acum șapte ani, au fost descoperite de oamenii legii chiar în propria gospodărie a victimei. Oamenii legii o suspectează a fi autorul faptei pe o femeie de 32 de ani, locuitoare a satului Cârpești, raionul Cantemir, pe atunci concubina acestuia.

Crima a avut loc în vara anului 2008 în satul Lărguța, raionul Cantemir. Când ar fi fost omorât, bărbatul avea 34 de ani.

Recent, polițiștii au intrat în posesia unei informații, potrivit căreia, cu șapte ani în urmă, o femeie și-ar fi omorât concubinul, domiciliat în satul Lărguța, raionul Cantemir. Astfel, în ograda casei din satul Lărguța au fost depistate osemintele victimei.

Suspecta și-a recunoscut fapta, declarând că în noaptea de 7 spre 8 august 2008, aflându-se la domiciliul concubinului său, au consumat băuturi alcoolice.

Între cei doi s-a iscat un conflict, ca în cele din urmă bărbatul să o lovească pe femeie. După ce bărbatul a adormit, femeia l-a lovit cu un topor în regiunea capului, în urma căreia bărbatul a decedat pe loc.

Pentru a ascunde urmele infracțiunii, suspecta a dezbrăcat cadavrul de haine și le-a dat foc, apoi l-a îngropat în grădina casei, anunțând rudele că acesta a plecat la Chișinău și nu s-a mai întors.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală. Dacă va fi găsită vinovată, suspecta riscă 20 de închisoare sau detenție pe viață.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md