Astăzi membrii Platformei "DA" au împărţit pliante în centrul capitalei, pentru a informa cetăţenii despre miting şi dezideratele acestuia.

„Mesajul meu către cetăţenii Republicii Moldova este ca pe data de 6 să vină cu toată suflarea în PMAN pentru a rezolva revendicările noastre populare. Adică vrem miliardele înapoi, vrem tarifele înapoi, vrem ca această conducere coruptă să plece, vrem o justiţie corectă, vrem ca conducerea RM să reflecte interesele populaţiei, iar ea la ora actuală nu a făcut decât să uzurpeze puterea în stat, au acaparat instituţiile statului şi le folosesc în interes personal”, a declarat Vasile Năstase, membru al Platformei „DA”.

„Este ultima bătălie pentru independenţa şi suveranitatea Republicii Moldova. Este ultima bătălie a noastră pentru integrarea în Uniunea Europeană, iar pentru aceasta trebuie să măturăm această clasă politică ticăloşită, această clasă politică care ne-a adus într-un hal fără de hal. Această clasă politică care a folosit paravanul integrării în Uniunea Europeană pentru a fura miliarde, pentru a fura Aeroportul”, a adăugat un alt membru al Platformei „Demnitate şi Adevăr”, Valentin Dolganiuc.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.