(VIDEO) Presa rusă dezvăluie intențiile lui Putin: Va crea un imperiu ce va uni Estul și Vestul

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Postul rusesc de televiziune „Țarigrad” a realizat un material propagandistic în care președintele Vladimir Putin este comparat cu legendarul rege Alexandru Macedon, considerat unul dintre primii mari strategi și conducători militari din istorie.

Potrivit jurnaliștilor ruși, „asemănările” dintre Alexandru cel Mare și Vladimir Putin sunt de „netăgăduit”. Ei dau drept exemplu zborul „pe vulturi” al lui Macedon, dar și scufundarea într-un glob se sticlă, comparându-le cu incursiunile lui Putin pe un deltaplan și scufundările sale cu batiscaful.

„El a devenit un adevărat simbol, care nu a unit doar Estul și Vestul, ci și cerul cu Pământul. Iar acum, printr-o coincidență uimitoare, Imperiul Euroasiatic, de la Est la Vest, este creat de către Vladimir Putin”, menționează jurnalista de la TV „Țarigrad.

Pe lângă doza de propagandă pentru cetățenii ruși, materialul postului rusesc de televiziune dă în vileag și unele idei pe care Putin ar vrea să le vadă puse în practică. Liderul de la Kremlin și-a exprimat în nenumărate rânduri regretul pentru destrămarea Uniunii Sovietice, el vrând să reediteze imperiul comunist prin crearea Uniunii Euroasiatice.

Postul de televiziune „Țarigrad” este deținut de un miliardar apropiat președintelui rus.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...