Un tânăr de 20 de ani, riscă 20 de ani de închisoare pentru omorul intenționat a doi prieteni de pahar

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un tânăr de 20 de ani, locuitor al raionului Cantemir, riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață pentru omorul intenționat și atacul tâlhăresc, comis acum două luni, asupra a doi bărbați într-un apartament din sectorul Botanica al capitalei. După consumarea băuturilor alcoolice, acesta a profitat de faptul că cei doi au adormit, după care i-a înjunghiat mortal.

Cazul, despre care publicul a fost anterior informat, a avut loc în dimineața zilei de 2 septembrie curent, într-un apartament de pe strada Trandafirilor, din sectorul Botanica. Procurorii au finalizat urmărirea penală și au expediat dosarul de învinuire a inculpatului în judecată.

Potrivit probatoriului, inculpatul și victimele făcuse cunoștință în ajun, la o discotecă din capitală, după care au mers împreună acasă la una dintre victime. Profitând de faptul că bărbații au adormit sub influența alcoolului, inculpatul i-a înjunghiat, după care a sustras din apartament bunuri estimate la peste 37 de mii de lei, părăsind ulterior locul faptei.

Corpurile victimelor, de 30 și 31 de ani, au fost depistate a doua zi după tragedie, de mama unuia dintre aceștia.

Inculpatul a fost identificat și reținut la scurt timp, iar până în prezent se află în arest. Acesta are 20 de ani și mai este vizat în alte patru cauze penale pentru comiterea mai multor tâlhării și jafuri.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...