/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un tânăr din Cantemir, trimis în judecată pentru omorul intenţionat a doi prieteni

20 noiembrie 2018, ora 09:15

„Cazul a avut loc în dimineaţa zilei de 2 septembrie curent, într-un apartament de pe strada Trandafirilor, din sectorul Botanica. Potrivit probatoriului, inculpatul şi victimele făcuse cunoştinţă în ajun, la o discotecă din capitală, după care au mers împreună acasă la una dintre victime. Profitând de faptul că bărbaţii au adormit sub influenţa alcoolului, inculpatul i-a înjunghiat mortal, după care a sustras din apartament bunuri estimate la peste 37 de mii de lei, părăsind ulterior locul faptei”, se spune într-un comunicat al Procuraturii.

Corpurile victimelor, de 30 şi 31 de ani, au fost depistate a doua zi după tragedie, de mama unuia dintre aceştia.

Inculpatul a fost identificat şi reţinut la scurt timp, iar până în prezent se află în arest. Acesta are 20 de ani şi mai este vizat în alte patru cauze penale pentru comiterea mai multor tâlhării şi jafuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram