06:08:13 19.04.2024
Stiri

GALERIE FOTO // Cum arată drumurile din R. Moldova, după ninsoarea de noaptea trecută: La Cahul n-a căzut niciun fulg, iar strat gros de zăpadă s-a așezat în nord-vestul și centrul R. Moldova

Social 19.11.2018 08:51 Vizualizări1628 Autor: Ziarul National
GALERIE FOTO // Cum arată drumurile din R. Moldova, după ninsoarea de noaptea trecută: La Cahul n-a căzut niciun fulg, iar strat gros de zăpadă s-a așezat în nord-vestul și centrul R. Moldova INP


Meteorologii din R. Moldova au emis Cod galben pentru ninsori puternice începând cu după-amiaza zilei de astăzi, dar fulgii au început să cadă încă de noaptea trecută.

Astăzi-dimineață, pe unele drumuri naționale din R. Moldova se circula cu dificultate din cauza condițiilor meteorologice, în special în nord-vestul și centrul R. Moldova, iar unele trasee sunt blocate, anunță Inspectoratul Național de Patrulare.

La Cahul, de exemplu, nu a căzut niciun fulg noaptea trecută, potrivit imaginilor publicate în timp real de Administrația de Stat a Drumurilor (ASD).

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a emis o atenționare pentru conducătorii auto, îndemnându-i să iasă în trafic doar după ce mijloacele de transport sunt echipate cu pneuri de iarnă.

Salvatorii îndemnă șoferii să țină în portbagajul mașinii o lopată, nisip și lanțuri. Totodată, este indicat ca bateria telefonului mobil să fie încărcată, iar în caz de situații de risc persoanele să poată apela de urgență Serviciul 112. Pompierii recomandă gospodarilor să respecte normele antiincendiare în special ce ține de exploatarea surselor de încălzire.

Vedeți mai jos o galerie foto cu sitația de pe mai multe drumuri naționale, atestată astăzi-dimineață, în jurul orei 8.00:

Briceni


Otaci


Edineț


Soroca


Cornești, Ungheni


Codreanca, Strășeni


Ialoveni


Chetrosu, Anenii Noi


Ștefan Vodă


Cahul


Ceadâr-Lunga


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md