Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru un sfârșit de săptămână cât mai reușit

lenuța

Sfârșitul săptămânii a venit practic neobservat. În aceste zile am putut să ne bucurăm de primii fulgi, să realizăm multe dintre lucrurile pe care ni le-am propus și să obosim destul de mult, prin urmare, duminica ar fi bine să ne luăm o pauză și să ne odihnim pe săturate. Echipa #diez îți propune o serie de evenimente la care poți să mergi alături de prieteni, iubit/ă, familie pentru a avea o zi de duminică cât mai frumoasă. 

# Galerie de Artă Modernă

Image may contain: indoor

Mergi să vezi o adevărată comoară, ascunsă chiar în centrul Chișinăului. Descoperă o colecție de lucrări originale și unice care sfidează așteptările și concepțiile despre Arta Modernă din Republica Moldova și nu doar. La Andrei Mudrea Gallery ai ocazia să te delectezi cu o expoziție excepțională și plină de inspirație și culori. Mai multe detalii găsești pe Facebook. 

# Chișinău Wine Walk Tours

Image may contain: text

Mergeți la un tur savuros în Capitala Moldovei, un tur al plimbărilor de vin de ore ore. Gustați specialitatea națională „plăcinta” și degustați trei vinuri, explorând orașul pe jos cu un ghid prietenos. Între mușcături și vin veți învăța despre fascinanta istorie arhitecturală și culturală a Chișinăului. Mai multe detalii vedeți aici. 

# Târg de Haine

Image may contain: 6 people, people smiling, text

Vintage Bazaar vă invită să petreceți o duminică din această toamnă alături de cele mai înrăite fashioniste. În cadrul târgului vor fi expuse hăinuțe pentru întreaga familie. Organizatorii garantează că vă veți condimenta garderobă cu noi ţinute şi accesorii asortate, gata să facă faţă oricărei provocări. Mai multe detalii vedeți aici. 

# Alba ca Zăpada și cei 7 Pitici

Image may contain: text

La Teatrul de Operă și Balet Maria Bieșu va avea loc spectacolul Alba ca Zăpada și cei Șapte Pitici. Spectacolul începe la ora 17.00 și durează o oră și 55 de minute, plus o pauză. Coregrafia este pusă de Ghenrih Maiorov, scenografia şi costume de Ala Kajdan, de restabilire a coregrafiei s-a ocupat Tamara Podaruev Maestru în Artă, iar de restabilire a scenografie şi costume Ludmila Furdui Maestru în Artă.

# Bohemian Rhapsody

Image may contain: one or more people, sunglasses, text and closeup

Bohemian Rhapsody (2018) este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă. Mai multe detalii găsiți pe Facebook. 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente