/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Pasha Parfeni către Monica Babuc: Vă rog să nu mă împiedicați să rămân curajos și să mă exprim liber

missing
17 noiembrie 2018, ora 13:48

Artistul spune că în această iarnă intenționa să organizeze mai multe concerte și în acest scop a rezervat o sală de concerte încă în luna mai. Însă zilele trecute a fost anunțat nu mai poate desfășura concertele în acea sală. „Explicații: Nu putem. Nu ni se permite. Având în vedere intimidările celor care nu sunt “cuminți” îmi permit să nu divulg numele și alte detalii, ca să nu creez probleme persoanelor, care au ajuns ostatici ai acestei situații”, scrie Pasha Parfeni.

Artistul spune că și acum doi ani a fost exclus din concertul „Potcoava de Aur” la indicația Monicăi Babuc și echipei acesteia. „Eu am devenit o lecție pentru toți colegii mei, un exemplu de cum vor fi tratați și alții care se vor opune.
Din păcate ați reușit. Ați băgat frica în colegii mei de breaslă. Majoritatea nu vă iubesc, dar în schimb se tem. Oamenii urăsc acest regim, și ca să controlați societatea aveți doar o singură opțiune: frică, teroare și persecuții”, scrie în scrisoare.

Pasha Parfeni spune că în pofida tuturor interdicțiilor, sunt preconizate mai multe concerte și în Diasporă, și în Moldova, „pentru că oamenii întotdeauna îi susțin pe cei care sunt curajoși și liberi”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram