/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Se anunță concurs pentru suplinirea funcțiilor vacante de membru CCA. Trei membri ai instituției au mandatele expirate

missing
17 noiembrie 2018, ora 10:47
De asemenea, candidații trebuie să aibă minim 25 de ani și nu trebuie să fi atins vârsta legală de pensionare. Aceștia trebuie să cunoască limba de stat, nu trebuie să aibă antecedente penale, iar în cazierul privind integritatea profesional, în ultimii 5 ani, nu treubuie să aibă înscrieri cu privire la rezultatul negativ al testului de integritate profesională.
Dosarele potențialilor membri trebuie să conțină o recomandare din partea unei asociații obștești, fundații, asociații sindicale, asociații patronale, CV, acte care adeveresc studiile de licență, alte studii opțional, buletin de identitate, acte care confirmă experiența din domeniul audiovizualului, tehnologiilor de comunicare, dreptul altor domenii conexe și certificat de cazier judiciar.
Dosarele pot fi depuse în perioada 19-30 noiembrie 2018 la Comisia de profil.Membrii Consiliului Coordonator al Audiovizualului sunt numiţi prin hotărâre de Parlament pentru un mandat de 6 ani.
Concursul este anunțat după ce au expirat mandatele a 3 membri CCA – Iurie Colesnic, Cristina Duca și Olga Barbălată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram