/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Jurnalista Natalia Morari a fost declarată câștigătoarea premiului „Pavel Șeremet”

16 noiembrie 2018, ora 18:17

Jurnalista de la TV8 Natalia Morari a câștigăt premiului „Pavel Șeremet”. Potrivit organizatorilor, premiul a fost oferit Nataliei Morari pentru efortul depus în procesul de dezvoltare a postului nostru de televiziune.

Premiul a fost instituit în onoarea jurnalistului de investigație din Ucraina, Pavel Șeremet, care a murit, în 2016, în urma unui atentat cu bombă.

De-a lungul carierei sale, jurnalistul a fost critic acerb al Kremlinului, dar și al liderului de la Minsk, Alexandr Lukașenko. În 1997, Șeremet a fost condamnat în Belarus la doi ani de închisoare fiind acuzat că ar fi primit bani de la serviciile secrete străine. Premiul „Pavel Șeremet” vine să onoreze curajul în jurnalism și realizările remarcabile în promovarea libertății presei în regiunea Europei de Est.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram