/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/HARTĂ/ Topul celor mai sigure ţări din lume pentru călătorii. Care este situaţia în Moldova

missing
16 noiembrie 2018, ora 12:13

Republica Moldova prezintă un risc mediu în domeniul sănătății. În aceeași categorie se regăsesc și România și Ucraina, pe lângă țări precum Bulgaria, Letonia, Lituania, Belarus, Serbia, Mexic, Columbia, Egipt sau Maroc.

La capitolul riscuri de călătorie, țara noastră este notată cu un risc scăzut pentru turiști, ţara noastră fiind la acest capitol încadrată în aceeaşi categorie cu state ca Germania, Austria, Bulgaria, România ș.a. Precizăm că, Ucraina și Rusia prezintă un risc mediu privind securitatea călătorilor care aleg țările date ca destinație.

La capitolul securitatea în trafic, R. Moldova prezintă un risc mediu, ca și în țări precum Belarus, Albania, Egipt, Afganistan, Pakistan, India ș.a.

Studiul are rolul de a informa turiştii în legătură cu problemele cu care s-ar putea confrunta în ceea ce priveşte siguranţa rutieră, securitate şi riscuri în domeniul sănătăţii.

Ţările cu cele mai mari riscuri în domeniul sănătăţii sunt Libia, Yemen, Sudanul de Sud, Niger, Coasta de Fildeş, Sierrra Leone, Irak, Siria, Afganistan şi Venezuela.

În domeniul securității turiștilor sunt Mali, Libia, Afganistan, Somalia, Yemen, Sudanul de Sud, Siria, Irac,

Iar privind securitatea rutieră cel mai mare risc este în țările: Kazahstan, Iran, Arabia Saudită, Somalia, Libia și alte țări din Africa.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram