‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 18 aprilie, 2024
8.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriRusia a stabilit un nou record postsovietic privind nivelul de extragere a petrolului

Rusia a stabilit un nou record postsovietic privind nivelul de extragere a petrolului

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În octombrie Rusia a atins un nou record privind nivelul de extragere a petrolului, se spune în raportul din noiembrie al OPEC.

Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol (OPEC) a publicat raportul în care se spune că Rusia a atins în luna octombrie un nou record postsovietic privind nivelul de extragere a petrolului. În această țară se extrage în medie 11,6 milioane de barili în 24 de ore.

„Rusia a stabilit în octombrie un nou record postsovietic la extragerea petrolului, sporind extragerea cu 50 mii de barili de petrol în 24 de ore față de luna precedentă, atingând o medie de 11,6 milioane de barili de petrol pe zi, potrivit unei estimări preliminare”, a comunicat organizația, potrivit Sputnik.

Totodată, din datele raportului OPEC, reiese că organizația și-a majorat prognoza privind extragerea de hidrocarburi lichide în Rusia pe anul 2018, de la 11,19 milioane, până la 11,24 milioane de barili pe zi; pentru anul 2019 – de asemenea, de la 11,19 milioane, până la 11,24 milioane de barili pe zi.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›