/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Două persoane și-au pierdut viața în urma incendiilor produse în ultimele 24 de ore

missing
15 noiembrie 2018, ora 10:53

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în apartamentul bărbatului de 57 de ani, focul a distrus bunurile materiale din interiorul unei odăi, antreul casei, dar și acoperișul locuinței. Incendiul fiind lichidat de două echipaje de pompieri. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de către specialiști.

Al doilea caz, s-ar fi produs cel mai probabil din cauza imprudenței în timpul fumatului.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează populația despre riscurile în cazul nerespectării regulilor antiincendiare. Pompierii îndemnă oamenii să nu fumeze în propriile locuințe și să verifice utilitatea surselor de încălzire, pentru a preveni riscurile.

Datelor IGSU arată că de la începutul anului 2018 în Republica Moldova a avut loc 1452 incendii în care au decedat 84 de persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram