/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Poliția Capitalei s-a autosesizat. Șoferul care și-a ticsit microbuzul cu pasageri va fi tras la răspundere

missing
14 noiembrie 2018, ora 11:17

Oamenii legii s-au întrunit într-o ședință de lucru, unde au discutat despre problema depășirii numărului de pasageri admis în rutierele care circulă pe străzile capitalei.

De asemenea, angajații de poliție, vor efectua verificări inopinate, a microbuzelor de rută a căror număr depășește numărul de locuri prevăzut prin caracteristica tehnică a vehicolului.

Aceste controale fiind pentru a sporiri siguranței călătorilor.

Amintim că, marți, 13 noiembrie, pe rețelele de socializare a apărut un video în care un șofer și-a ticsit microbuzul cu pasageri. Mai în glumă, mai în serios, ultimul călător care urma să se urce în microbuz a luat o doamnă în brațe, doar pentru a încăpea și acesta în transport.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram