Membrii unei grupări din Ceadîr-Lunga, reținuți cu 5 kg de marijuana. Un gram de produs era comercializat cu 100 de lei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cinci bărbați cu vârsta cuprinsă între 32 și 49 de ani, originari din raionul Ceadîr-Lunga, unii din ei anterior condamnați pentru comiterea infracțiunilor de huliganism, furt și circulația ilegală a drogurilor, au fost reținuți pentru comercializarea drogurilor de tip marijuana și a stupefiantelor sintetice.

Activitatea ilegală a membrilor grupului criminal a fost documentată de către angajații Direcției Antidrog ai Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu ofițerii de urmărire penală DGUP și procurorii PCCOCS pe parcursul lunii octombrie curent.

Învinuiții cultivau plantele de cânepă, iar ulterior comercializau marijuana consumatorilor. În procesul documentării, s-a stabilit că un gram de marijuana era realizată la prețul de 100 de lei.

În rezultatul perchezițiilor efectuate au fost depistate și ridicate aproximativ 5 kg de marijuana, droguri sintetice în proporții deosebit de mari, mijloace bănești provenite din realizarea drogurilor, precum și cântare electronice la scara mică.

Învinuiții se află în stare de arest preventiv, iar dacă le va fi dovedită vinovăția, aceștia riscă o pedeapsă de la 7 la 15 ani închisoare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...