(Video) „Hai, mai în spate, mai este oleacă de loc”. Un internaut a surprins cum se înghesuie oamenii ca să încapă într-un microbuz din Chișinău

p1010201_181

V-ați gândit vreodată câte persoane încap într-un microbuz? Răspunsul la această întrebare îl puteți găsi în videoul postat pe rețelele de socializare. Zeci de pasageri sunt înghesuiți într-un microbuz de pe ruta 145.

„Într-o zi va fi un accident, iar autoritățile își vor cere scuze că n-au prevenit, că n-au făcut, că n-au știut… și vor da ordine să se creeze comisii, să se intervină, să se facă… dar atunci va fi prea târziu. E vorba de microbuzul 145, a cărui traseu se suprapune 90% cu traseul Chișinău-Leușeni, unde limita de viteză nu este 50km/h. Măcar acum în campanie electorală nimeni nu vrea să-și facă puțină imagine? sau mâna asta de oameni înseamnă prea puține voturi?

Ceea ce vedeți în video nu este o excepție, este o regularitate. În fiecare zi văd cum oamenii ăștia circulă în condiții criminale. Sunt mulți copii care pleacă din oraș (unde vin la școală) spre casă”, scrie un internaut pe rețele de socializare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente