/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Diaspora se mobilizează pentru protestul de la Torino. Șor anunță programul „întâlnirii de suflet”

13 noiembrie 2018, ora 10:46

„Freemoldova Milano se alătură protestului organizat de diaspora din Torino pe 18 noiembrie. Haideți să mergem să ne manifestăm profunda indignare față de hoții de miliarde Șor şi Tauber care au îndrăznit să vină în Italia să organizeze concerte din banii furați de la noi cetăţenii Moldovei”, se spune în anunțul grupului.

Tot acolo se menționează că doritori vor pleca din Milano spre Torino cu trenul pe 18 noiembrie la orele 9:00 din Milano – centrale. „Vă rugăm sa fiți prezenți în număr cât mai mare la orele 8:30 la intrarea din față a gării Milano-Centrale ca să reuşiți să vă procurați bilete! Vom pleca toți împreună de la centrale”, se mai spune în anunț.

În schimb, Centrul de reprezentare și susținere a concetățenilor în Blogna informează că organizează la ora 14:00 va avea loc „o întâlnire de suflet cu participarea reprezentanților Partidului Politic „Șor””.  Precizăm că Șor a calificat mobilizarea diasporei drept o provocare și anunță că a informat poliția despre acest fapt, afirmând că își rezervă dreptul de a lua măsuri dure față de organizatori.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram