Real Madrid are un nou antrenor principal după două săptămâni. Cine este acesta

MzYmemM9MSZoYXNoPTc2NTNhYTc0ZTM1MTRlZTlmMTAwOTJiN2UxZWNjODcx.thumb

Santiago Solari a fost numit noul antrenor principal al echipei Real Madrid. Tehnicianul argentinian a fost antrenor interimar după plecarea lui Julen Lopetegui și a reușit patru victorii în tot atâtea meciuri jucate.

După 4 partide pe banca lui Real Madrid, Santiago Solari a fost numit noul antrenor principal al galacticilor. În urma victoriei de sâmbătă împotriva celor de la Celta Vigo, 4-2, Solari a primit un nou contract, potrivit Marca, scrie digisport.ro.

Santiago Solari este antrenorul cu cel mai bun start de mandat din istoria de 116 ani a clubului. În 4 partide, cu antrenorul argentinian pe bancă, Real a înscris 15 goluri și a încasat 2. Real Madrid a câștigat cu 4-0 în Copa del Rey, în fața celor de la UD Melilla, 2-0 cu Real Valladolid, în La Liga, 5-0 cu Viktoria Plzen în UEFA Champions League, plus victoria amintită cu Celta, 4-2.

Fost mijlocaş la Real (2000-2005), Solari a fost coleg cu Zinedine Zidane care, la fel ca el, a pregătit formaţia secundă a clubului, înainte de a prelua prima echipă, cu care a câştigat trei ani la rând Liga Campionilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente