Studenții de la drept pot participa la un schimb de experiență la București, Craiova, Cluj sau Iași

gggwe

Asociația Studenților în Drept, USM propune studenților de la drept din Facultatea de Drept, Universitatea de Stat din Moldova să participe la una dintre cele mai frumoase experiențe – Autostrada de Drept ediția a X-a, pentru a cunoaște metodologia de predare, stilul de învățare specific locului, cultura și tradițiile studenților din România.

Direcțiile stabilite pentru această ediție, care se va desfășura în perioada 19-24 noiembrie, 2018 sunt: Chișinău-București; Chișinău-Iași; Chișinău-Craiova; Chișinău-Cluj.

ASD organizează și recomandă astfel de evenimente în contextul în care ele oferă tinerilor o experiență unică: cursuri, seminare, activități extracurriculare și networking cu tinerii juriști și studenți la drept din alte orașe, care au drept scop consolidarea legăturilor între studenți și crearea unui spațiu academic benefic învățării în comun.

În acest sens, totul a fost pregătit, iar vouă vă rămâne să completați formularul și să veniți la interviu! Pentru detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

*Cazarea şi o masă pe zi sunt asigurate din contul organizatorilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente