(video) Gospodarul (iar) se întoarce. Urechean vrea să candideze în circumscripția de la Poșta Veche

serafica-510×287

Serafim Urechean a menționat, în cadrul unei emisiuni televizate, că urmează să intre în lupta pentru parlamentare. Politicianul a anunțat că va candida în circumscripția uninominală nr. 28 din municipiul Chișinău.

„Pe liste de partid sunt unele propuneri, dar mi-am ales o circumstripție. E vorba de Poșta Veche. Mai sunt unele propuneri la Anenii Noi, Briceni […] Nu exclud și alte variante.

M-am oprit aici, deoarece Poșta Veche avea un renume mai negativ, oamenii aveau o frică oarecare de acest sector. Mi-am asumat angajamentul de face o schimbare”, a declarat Urechean în cadrul emisiunii „Important”, citat de Unimedia.info. 

Serafim Urechean, fost ex-lider al Alianței Moldova Noastră, a fost primar de Chișinău în perioada 1996-2005. Din 2005, Urechean a devenit deputat, iar până în 2015 a fost șef a Curții de Conturi. Ulterior, politicianul a mai avut o tentativă de a deveni primar, el a candidat în 2015 din partea PLDM, dar a acumulat doar 3%.

Despre Serafim Urechean s-au scris și piese, s-au inventat și jocuri, puteți să le vedeți mai jos. Cum arăta în 2010 jocul lui Urechean: „Serafică fără frică”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente