/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/DOC/ Câți bani a cheltuit Primăria Orhei pentru distracția de Hramul orașului

missing
12 noiembrie 2018, ora 16:56

Datele privind devizul de cheltuieli se regăsesc într-o Dispoziție semnată la 7 noiembrie, cu o zi înainte de desfășurarea evenimentelor dedicate hramului localității, de către conducerea orașului.

Cea mai costisitoare achiziție au fost focurile de artificii, pentru care au fost plătite firmei „Mobit-Exim” SRL 95 950 de lei. Serviciile de organizare și desfășurare a evenimentului au costat 79 de mii de lei, aceeași sumă a fost cheltuită pentru servicii de activități recreative.

Potrivit documentului, serviciile de asigurare cu echipament tehnic au fost remunerate cu 75 954 de lei, bani încasați de „MS-Prod” SRL, iar programul artistic organizat de „Media Show Grup” SRL a costat 69 de mii de lei.

Tribuna și trei mii de stegulețe au fost livrate de „Sonaris Grup” SRL cu 49 009 lei, iar decorul a fost menajat de „Art Garage” SRl cu 40 848 de lei. Expoziția de roboți și dinozauri a costat 20 de mii de lei, bannerele – 4 500 de lei, iar în sumă de 18 mii de lei au fost cumpărate flori.

În document nu se precizează nimic despre remunerarea artiștilor care au cântat pe scena din Orhei: Nadeja Cepraga, formațiile „Noroc”, „Lume”, „Tharmis”, „Fly Project” și artistul din România Pepe.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram