GEW2018Moldova, evenimentul global care adună milioane de participanți din 170 de state, revine cu cea de-a VI-a ediție

o

GEW2018Moldova sau Săptămâna Globală a Antreprenoriatului a ajuns la cea de-a șasea ediție în Republica Moldova. Timp de șase ani, în cea de-a treia săptămână din noiembrie, actori ai ecosistemului antreprenorial se adună pentru a celebra reușitele și rezultatele acumulate timp de un an. Ultimele ediții de GEW au trecut pragul de o săptămână, devenind luna antreprenoriatului la nivel național, dar și în unele dintre cele 170 de state-membre GEN Global.

GEW2018 se împarte în evenimente cu impact înalt, cum este GEW2018Moldova Inclusive Summit, care va avea loc vineri, 16 noiembrie. „Devine o tradiție să realizăm evenimente care promovează oportunitățile de dezvoltare a antreprenoriatului, a educației și a colaborărilor dintre diferiți actori ai ecosistemului. Ne dorim să conectăm părțile interesate la dezvoltarea inițiativelor inovatoare și crearea de politici mai receptive antreprenorilor, care ar eficientiza dialogurile dintre actorii ecosistemului”, spune Olesea Fortuna, președinte GEN Moldova.

Astfel, vineri GEN Moldova lansează invitația de  a participa la GEW2018 Inclusive Summit a cărui scop este de a prezenta experiențe similare de antreprenoriat din diferite localități ale Republicii Moldova și dezvoltarea antreprenorială. Evenimentul va cuprinde:

  • Paneluri de discuție privind Policy Hacking la nivel Local, Național și Internațional, precum și pe antreprenoriatul inclusiv
  • Workshopuri pe globalizarea antreprenoriatului creativ și inovație: femei, tineri, signiori și persoane cu necesități speciale; Inovația creativă și sustenabilitate

Summitul va avea loc pe 16 noiembrie, ora 12.00, în cadrul ASEM, bl. F, oficiul 203. Doritorii de a participa o pot face, prin completarea Formularului.

Evenimentul este organizat de GEN Moldova, cu susținerea Friedrich Naumann Foundation. Parteneri sunt Ambasada SUA în Republica Moldova, ASEM.

GEW a fost inițiat de două organizații – Make your mark (Marea Britanie) și Kauffman – The Foundation of Entrepreneruship (Statele Unite), având ca scop internaționalizarea susținerii antreprenoriatului. GEW a devenit o mișcare globală care sprijină și promovează antreprenoriatul și oamenii care aduc idei la viață, fiind cel mai mare eveniment din lume dedicat start-up-urilor și antreprenorilor.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente