(VIDEO) Camion cu 25 de tone de floarea soarelui, proiectat într-un șanț în raionul Cahul. Șoferul s-a ales cu diverse traumatisme

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un camion cu 25 de tone de floarea soarelui a derapat într-un șanț în apropiere de localitatea Tartaul de Salcie din raionul Cahul. Conducătorul camionului în vârstă de 59 de ani, care s-a ales cu diverse traumatisme, a fost scos din cabină de oamenii prezenți la fața locului, iar pompierii solicitați să intervină l-au transportat în siguranță către echipajul medical.

Incidentul a avut loc în seara zilei de ieri, 11 noiembrie. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 21:13. La fața locului a fost trimis un echipaj IGSU care ajuns a stabilit că autovehiculul de tonaj este proiectat într-un șanț, iar conducătorul auto în vârstă de 59 de ani a primit diverse traumatisme.

După transmiterea șoferului pe mâinile medicilor, echipa de salvatori a efectuat lucrări de spălare a traseului de combustibilul.

Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele competente.

Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 40 situații de risc printre care lichidarea focarelor de ardere, deblocări de uși, dar lichidarea consecințelor în urma accidentelor de circulație.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...