/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO. VIDEO/ California, în flăcări. Numărul morţilor a crescut la 31. Focul ameninţă comunitatea din Malibu din apropiere de Los Angeles

missing
12 noiembrie 2018, ora 10:05

Oficialii au declarat că în câteva case arse au fost găsite corpurile a cinci persoane, iar al şaselea a fost găsit într-un vehicul în nordul Californiei, a declarat şeriful comitatului Butte Kory Honea.

Peste 200 de persoane sunt încă dispărute, a adăugat Honea.

Aşa-numitul incendiu Camp Fire din partea de nord a statului a luat cel puţin 29 de vieţi de când a izbucnit joi, 8 noiembrie. La câteva sute de kilometri spre sud, cel puţin două persoane au murit în Woolsey, focul ameninţând comunitatea din Malibu din apropiere de Los Angeles.

Ptrivit BBC, aproximativ 250.000 de persoane au fost forți să-și părăsească casele pentru a evita trei explozii majore în stat.

Foto: twitter/ Paul Kadak

Foto: twitter/ Goce Dimitriev

Foto: bbc.com

Foto: twitter/ New York Post

Foto: twitter/ Dallas Morning News

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram