/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ „Nu avem ce discuta cu ușile închise”. Sandu și Năstase au refuzat să meargă la audierile comisiei de anchetă privind Fundația Dialog Deschis

12 noiembrie 2018, ora 09:48

Lidera PAS a declarat că audierile date sunt o farsă. „Nu este niciun argument pentru ca această audiere să fie închisă, nu suntem angajați ai statului, nu avem obligațiunea să respectăm secretul de stat, nu pot să discute cu noi secrete de stat”, a precizat Sandu.

În același timp, Andrei Năstase a adăugat că nu este de competența comisiei date să facă aceste audieri și a mai adăugat că ei răspund în fața cetățenilor, nu a unor persoane cu grave probleme de integritate.

Amintim că, anterior Sandu a declarat că nu va merge la audieri cu ușile închise, iar scopul comisiei este de a discredita opoziția. Candu a venit cu o replică afirmând că scopul comisie este de a analiza.

La 4 octombrie curent, Parlamentul a constituit Comisia de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor de imixtiune a Fundației ”Dialog Deschis” și fondatoarei acesteia, Ludmila Kozlowska, în treburile interne ale Republicii Moldova și a finanțării unor partide politice. Comisia de anchetă urmează să prezinte un raport în plenul Parlamentului și să vină cu recomandări.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram