/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Noi audieri în comisia parlamentară privind finanțarea unor partide de către Fundația „Open Dialog”

missing
11 noiembrie 2018, ora 15:26

La încheierea acestora, președintele Comisiei de anchetă, Igor Vremea, va susține un briefing de presă.

Anterior, Parlamentul a anunțat că la următoarele audieri urmează să fie invitați reprezentanții unor organizații care figurează în informațiile furnizate de instituții, dar vor fi invitați și reprezentanți ai societății civile „pentru a oferi Comisiei o expertiză cât mai bună privind subiectul pus în discuție și o evaluare echidistantă”.

Pe 2 noiembrie, Comisia a audiat reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, Serviciului de Informații și Securitate și Comisiei Electorale Centrale, iar Procuratura Generală a oferit informații în scris.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram