/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Dodon s-a dus la Paris la invitația lui Macron. Va participa la evenimentele dedicate centenarului sfârşitului Primului Război Mondial

10 noiembrie 2018, ora 17:11

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, se află într-o deplasare la Paris. Șeful statului spune că a mers în Franța la invitația președintelui Emmanuel Macron și va participa la evenimentele dedicate aniversării unui centenar de la sfârşitul Primului Război Mondial.

La 11 noiembrie, la Paris, îşi va ţine lucrările Forumul Păcii, la care vor fi prezenţi peste 70 de şefi de stat şi de guvern. În cadrul Forumului voi avea întrevederi bilaterale cu mai mulţi lideri europeni. De asemenea, voi ține un discurs în cadrul unei „mese rotunde”, organizate de Adunarea Naţională a Franţei şi voi acorda interviuri pentru mai multe mass-media franceze influente”, a scris Igor Dodon pe rețelele de socializare. 

Evenimentele de la Paris, dedicate centenarului sfârșitului Primului Război Mondial, se desfășoară în zilele de 10 și 11 noiembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram