/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Reacția lui Ruslan Codreanu la incidentul din Grădinița nr. 185: „Mă simt îngrozit. Îmi cer scuze de la părinți”

missing
09 noiembrie 2018, ora 13:33

Primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu spune că va interveni în cazul incidentului din Grădinița 185 din Chișinău și își cere scuze de la părinți.

Scuze putem găsi pentru orice situație, dar nu voi admite așa atitudine față de copii. Îmi cer scuze de la părinți, pentru că au trebuie să audă așa ceva. Ca părinte, care vrea ce este mai bun pentru copilul său, mă simt îngrozit și promit să intervin și să fac tot ce îmi stă în putere ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple”, a comentat Ruslan Codreanu.

Amintim că, mama unui copil care frecventează Grădinița nr. 185 din Chișinău a făcut publice niște înregistrări audio în care o ajutoare de educator a grădiniței se comportă neadecvat cu copiii și-i numește cu diverse cuvinte urâte.

La rândul ei, angajata grădiniței spune că nu a făcut așa ceva și că posibil înregistrarea este trucată.

Direcția educație a pornit o investigație internă pe acest caz, iar directoare grădiniței spune că angajata în cauză va fi concediată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram