/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

O fabrică de mobilă din Europa planifică să-și extindă afacerea în Moldova

09 noiembrie 2018, ora 12:53

„Susținem și apreciem companiile internaționale care își extind activitatea și în Republica Moldova și vă asigur de tot suportul necesar din partea statului. O nouă afacere înseamnă mai multe locuri de muncă, aici, acasă”, a menționat Chiril Gaburici.

Reprezentanții fabricii de mobilă s-au arătat motivați de avantajele ZEL și au apreciat deschiderea Ministerului Economiei și Infrastructurii în susținerea antreprenorilor străini.

Compania germană de producție, lider pe piața de mobilă tapițată cu produse de calitate superioară, a fost fondată în anul 1990. Astăzi, „Polipol” are peste 5 000 de angajați și un venit anual de peste 400 milioane de euro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram