/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO. VIDEO/ Incendiu devastator în California. Doi pompieri și mai mulți cetățeni, răniți

missing
09 noiembrie 2018, ora 12:10

“A distrus orașul”, a declarat Scott McLean, purtător de cuvânt al Departamentului pentru Protecția Pădurilor și Protecției împotriva Incendiilor din California.

Incendiul a înconjurat și Spitalul Feather River, ulterior, toți pacienții fiind evacuați. Aceștia au fost duși la instituțiile medicale din apropiere – iar unele părți ale clădirii au fost afectate de flăcări. Echipele de salvare au fost la fața locului pentru a le acorda primul ajutor. Circa 2 000 de hectare au fost afectate de incendiul devastator.

Guvernul din California, a declarat stare de urgență pentru județul Butte. Iar vântul puternic a afectat și o mare parte în sudul Californiei, județul Ventura.

Foto: abcnews.go.com

Foto: twitter/ Susan Gentile

Foto: twitter/ AFP news agency

Foto: twitter/ AFP news agency

Foto: twitter/ The Hill

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram