/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Atac într-un mall din Melbourne. O persoană a murit, mai multe au fost rănite

missing
09 noiembrie 2018, ora 10:14

Mai multe persoane au fost rănite vineri, după ce un individ a intrat cu maşina într-un mall din Melbourne, capitala statului federal Victoria din Australia, iar apoi a încercat să înjunghie oamenii aflaţi în clădire, relatează CNN şi Guardian.

Alte două persoane se află la spital, a informat un purtător de cuvânt al autorităţile, printr-un comunicat de presă.

Poliţia a confirmat că suspectul a fost împuşcat. Acesta se află în stare gravă la spital.

Atacul comis vineri într-un mall din Melbourne nu pare a fi unul terorist -poliţie

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei a informat că autorităţile nu au găsit dovezi care să indice că atacul comis vineri într-un mall din oraşul australian Melbourne este unul terorist, relatează site-ul cotidianului The Guardian.

“Ancheta este în desfăşurare. Nu există dovezi care să indice că atacul este unul terorist”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Poliţia a informat că bărbatul reţinut se află în condiţie critică după ce a fost împuşcat de autorităţi. Aceştia au adăugat că pentru moment nu caută un al doilea suspect.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram