/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Petic, rămâne în arest. Curtea de Apel din Bălți a respins recursul avocaților

missing
08 noiembrie 2018, ora 18:28

Am atras atenția colegilor la toate ilegalitățile admise de instanței de fond.Ilegalitățile că, la materialele anexate de procuror la demersul de prelungire nu a fost prezentată nicio proba, care ar justifica deținerea lui Gheorghe Petic în stare de arest”, Andrian Cojocaru, avocat.

În același timp, avocații au înaintat un recurs împotriva decizia judecătorie din Bălți prin care a fost autorizată prelevarea salivei lui Petic pentru a o compara cu celelalte probe. Recursul a fost admis.

S-a dispus rejudecarea cauzei de către instanței de fond deoarece la examinare instanța de fond a admis încălcărea dreptului la un proces echitabil. S-a examinat în lipsa apărării, în lipsa inculpatului”, Angela Istrati, avocat.

Gheorghe petic a fost reținut la jumătatea lunii octombrie. El a fost ridicat de polițiști din fața primăriei din Ungheni, fiind suspectat că ar fi violat o femeie. Acesta a respins acuzațiile. Acesta a ajuns în vizorul presei și al instituțiilor de drept după ce a declarat, inclusiv la TV8, că mai mulți polițiști de frontieră cu rang înalt și politicieni ar fi fost implicați într-o schemă de contrabandă cu țigări peste Prut.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram