/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Temperaturi de până la - 4 grade noaptea și precipitații. Săptămâna viitoare ar putea să ningă

missing
08 noiembrie 2018, ora 14:35

Meteorologii de la Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează temperaturi negative pe timp de noapte, în următoarele zile și pe parcursul săptămânii viitoare. Mai mult, în prima jumătate a săptămânii ce vine, de rând cu temperaturile negative sunt prognozate și precipitații slabe, în partea de nord și centru a țării, în zilele de luni, miercuri și joi.

La noapte valorile termice ale aerului vor coborî până la -1… -3 grade Celsius. Sâmbătă noptea va fi și mai frig. La nord se va răci până la -4 grade, iar la sud și în centru vor fi până la – 2 și -3 grade Celsius.

Mâine ziua de va încălzi până la +13… + 15 grade. Aceleași temperaturi diurne se vor menține și pe parcursul zilelor de weekend.

Urmăriți constant prognoza meteo pentru a fi la curent cu toare actualizările meteorologilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram