(foto) David Guetta a împlinit 51 de ani. Artistul a publicat o fotografie cu un mesaj de mulțumire fanilor pe pagina sa de Instagram

david-guetta

DJ-ul și producătorul de muzică francez, David Guetta, a împlinit vârsta de 51 de ani. Deși are peste 50 de ani acesta continuă să arate foarte bine. Ieri, 7 noiembrie, de ziua lui de naștere acesta a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram unde mulțumește tuturor pentru susținere.

„Sărbătorind a 51-a zi de naștere sunt atât de mulțumit de ceea ce am realizat împreună cu fanii mei incredibili. Vă iubesc!, Le mulțumesc părinților că mi-au dat viață și copiilor mei pentru toată bucuria. Mulțumesc prietenei mele incredibile și prietenilor mei minunați că mi-au zâmbit în fiecare zi. Mulțumesc echipei mele pentru că ma-au ajutat să obțin tot ce am împreună cu fanii mei. Nu sunt nimic fără voi doi. Am 51 de ani și viața e frumoasă”, a scris acesta în descrierea fotografie postate pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bp5DJlxnwnW/

David Guetta  este un DJ și producător muzical francez de muzică house. Inițial fiind un DJ în cluburi de noapte în anii ’80 și ’90, el fondează Gum Productions și își lansează primul său album, Just a Little More Love, în 2001. Mai târziu, el a lansat albumurile Guetta Blaster (2004) și Pop Life (2007). Din albumul său din 2009, One Love care include hit-urile „When The Love Takes Over” (împreună cu Kelly Rowland), „Gettin’ Over You” (împreună cu Chris Willis, Fergie & LMFAO) și „Sexy Bitch” (împreună cu Akon), cel din urmă hit a ajuns în top 5 SUA, iar toate cele 3 hit-uri au ajuns #1 în UK. El a lucrat cu o varietate de artiști dintre care și Britney Spears, Akon, Chris Willis, Kelly Rowland, Lil’ Wayne, Kelis, Madonna, Kid Cudi, Estelle, Fergie, Amy Palmer, K’naan, will.i.am, LMFAO, Dane Bowers, Flo Rida și Shakira. David Guetta a vândut peste 6 milioane de albume și 15 milioane de single-uri în lumea întreagă. În 2011 Guetta a fost votat DJ-ul #1 în sondajul „DJ Mag Top 100 DJs”. În 2013, Billboard a clasificat cântecul său „When Love Takes Over” ca fiind colaborarea numărul #1 în dance-pop din toate timpurile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente