(VIDEO) Un minor riscă între 5 și 7 ani de închisoare pentru jefuirea a două femei. Unul din cazuri, surprins de o cameră de supraveghere

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un minor de 16 ani, originar din raionul Hâncești, a fost reținut de angajații serviciilor de investigații a Poliției Capitalei, fiind bănuit în comiterea a două jafuri comise în sectorul Buiucani. În cadrul măsurilor de investigații și de urmărire penală, polițiștii au stabilit că acesta a deposedat în mod deschis două femei cu vârstele de 48 ani și 60 de ani de gențile în care se aflau bunuri materiale: telefoane mobile, mijloace financiare, astfel cauzându-le un prejudiciu în sumă de 2.800 de lei.

În cadrul audierilor minorul și-a recunoscut vinovăția, comunicând forțelor de ordine că a comis jafurile din lipsa de bani. Este de menționat că minorul nu este la prima abatere anterior fiind atras la răspundere penală pentru furt.

În acest context a fost dispusă inițierea unei cauze penale pentru jaf. Conform legislației penale în vigoare persoana riscă pentru comiterea infracțiunii pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...